Ons team

Tea Sommelier

Zij is van opleiding herborist. Jaarlijks gaat zij naar de verste uithoeken in China om de beste kwaliteit van thee uit te zoeken en te selecteren. Het is voor haar van uiterst belang dat de thee biodynamisch gekweekt is zonder pesticiden en herbi

Meer info
Etiquette Expert

Hij was de butler van de toenmalige Kroonprins, nu Koning Filip van België. Hij werkte als manager voor internationale hotels in binnen- en buitenland. 

Meer info
Master in Spirits

Hij heeft zijn job geleerd in internationale bars en hotels van Londen tot New York. Hij is een erkend lid van vele jury's in internationale cocktailwedstrijden. Hij is onze trendwatcher in de hospitality sector die steeds in beweging is.

Meer info
Cigar Master

De jongste president van de Habano club Aroma de Cuba en columnist voor het sigaarmagazine El Gusto. 

Meer info
Masterchef **

Meer info
Master chocolatier

Hij is een artisanale topchocolatier die steeds origineel uit de hoek komt. Hij ontwikkelde ook zelf een fondantchocolade en is ambassadeur geweest op de wereldtentoonstelling van Shanghai (2010) en Milaan (2015).

Meer info
Dance instructor

Zij is een internationaal erkende danseres, die verschillende malen het BK Latin American & Showdance gewonnen heeft. Ze heeft in diezelfde discipline ook een WK gehaald. Voor onze butlers brengt zij een aangepaste masterclass in dans.  &

Meer info
Floral artist

Lut Verkinderen ontwerpt specifieke kunstwerken met bloemen en installaties waar ze vaste elementen ontwerpt omheen de bloemen om zo bloemsierkunst naar een hoger niveau te tillen.  

Meer info
Barista

Hij is een wereldberoemde barista en een gepassioneerde promotor van koffie.Hij is 3x Belgisch kampioen, wereldkampioen Latte Art en bekroond voor Excellence als "The Passionate Educator 2014".

Meer info
Floral Designer

Hij is een veelgeprezen florist en decorateur en wordt internationaal beschouwd als expert op zijn domein. 

Meer info
Wine Sommelier

Meer info

Schrijf in op onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een cadeaucheque van 100 euro!

Like onze Facebookpagina en schrijf u in op onze nieuwsbrief om exclusieve informatie en promoties over onze diensten te ontvangen. Tevens maakt u iedere maand kans om te winnen zolang u ingeschreven blijft. De winnaar wordt bekendgemaakt op onze Facebookpagina en via de nieuwsbrief! Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.