Zakelijke etiquette

Zakelijke etiquette

In de zakenwereld zijn goede manieren belangrijk om succesvol te zijn. Etiquette zal u helpen om een job of promotie te krijgen maar ook om uitstekende relaties te onderhouden. De meest succesvolle zakenmannen- en vrouwen weten te charmeren en hun zakelijke etiquette te gebruiken om het werk op een professionele en doeltreffende manier gedaan te krijgen. Goede zakelijke etiquette is een waardevolle vaardigheid die u onderscheidt van anderen, uw kansen op succes verhoogt en helpt uw droomjob te krijgen.

Workshop

Tijdens de workshop zakelijke etiquette die een halve dag duurt, maken wij u bewust van het belang van omgangsvormen en etiquette voor uw contacten met klanten en collega’s. We leren u situaties te benaderen vanuit de ogen van een ander. U leert hoe u zich moet gedragen op informele evenementen. U leert hoe zakelijke kledij eruitziet en waarom de uiterlijke presentatie zo belangrijk is. Dit alles is een mix van theorie en praktijk. 

Investering: € 350 per persoon

Cursus

In de cursus zakelijke etiquette van een volledige dag komen zakelijke kledij, non-verbale communicatie, lichaamshouding en het belang van de eerste indruk aan bod. Via rollenspelen leert u uzelf introduceren en anderen aan elkaar voorstellen, klanten ontvangen op kantoor, omgaan met collega’s en klanten. We gaan in op de correcte handdruk, hoe een visitekaart overhandigen, hoe te gedragen op recepties en evenementen.
In de cursus van een hele dag is ook een "zakenlunch" inbegrepen, de ideale gelegenheid om de theorie om te zetten in de praktijk. Op het einde van de dag ontvangt u een certificaat nadat een kleine test is afgenomen. Er is een maximum van 12 deelnemers. 

Investering: € 750 per persoon

U kan inschrijven via onderstaand formulier.

Zakelijke etiquette